Loading

За нас

Автосервиз Йонита Ауто отвори врати в далечната 1998г. За този дълъг период от време се научихме да отговаряме напълно на очакванията и нуждите на нашите клиенти.

Нашата мисия е да създаваме сигурност и да бъдем разпознавани като доверен партньор, благодарение на нашите услуги, извършвани от отдадени служители, както и на средата, в която работим.

За да изпълни мисията си, Йонита Ауто непрестанно подобрява услугите и разширява познанията си чрез образователни и технологични модернизации и усъвършенствани нови бизнес партньорства.

Ценности

Всички в Йонита 94 разбират важността на фирмените ценности и се стремим да гарантираме, че тези принципи се прилагат постоянно в нашата дейност. Ние сме отговорни пред своите клиенти, партньори и служители като спазваме поетите ангажименти, постигаме резултати и се стремим към най-високо качество.

Тези ценности са фундаментални за всичко, което правим:

Обслужване на клиенти: Ние познаваме, разбираме и отговаряме на потребностите на нашите клиенти. Ангажиментът ни за най-добри практики гарантира непрекъснатото предоставяне на превъзходно обслужване.

Почтеност: Последователни и високи етични стандарти във всичко, което правим. Ние обръщаме изключително внимание на репутацията си, за да бъдем надеждни, честни и да заслужаваме доверието ви.

Промени и иновации: Ние насърчаваме промяната и търсим възможностите, които тя предлага. Системно оценяваме и преоткриваме услугите, които предлагаме.

Качество: Ние поставяме високи стандарти и очакваме само най-доброто от себе си.

Нашите служители: Качеството на служителите ни оказва пряко влияние върху нашите сила, репутация и жизненост. Високо ценим приноса и способностите на хората, с които работим.

Доверие